Skip to content Skip to footer
ÜDVÖZLÜNK!

Ismerj meg minket!

Gyerekkorunkban dőlt el minden, mikor a szüleink először vittek a havas lejtőkre. A közösen átélt élmények és a természet csodálata, életünk meghatározó részévé vált. A legnagyobb ajándékot kaptuk, a sport szeretetét, legyen az, bringázás, túrázás, síelés vagy bármilyen vízi sport…
Az éves síelések, egyre csak bővültek a barátok csatlakozásával, míg végül arra lettünk figyelmesek, hogy már az egyetemi sítábor szervezésével foglalkozunk. Jött is az igény az első tanítványainktól, hogy legyenek kifejezetten gyerekes táboraink is. Mondanunk sem kell, nem tudtunk ellenállni…

Számunkra legalább akkora izgalmat jelentett a készülődés varázsa és legalább akkora büszkeséget okozott a síelést megtanuló gyerekek látványa, mint a szülőknek. Jól éreztük magunkat és éreztük, hogy ez a mi hivatásunk. Igényét láttuk egy club elindításának, ami felöleli a síelés iránt érdeklődőket, és széleskörű tanácsadással látja el Őket. Így született meg 2009-ben a FreeRide Club a család, barátok és ismerősök összefogásával.

Megalakulásunktól azon dolgozunk, hogy minden síeléssel kapcsolatos problémára megoldást találjunk, és minden igényt kielégítsünk, Az idő előre haladtával egyre nagyobb igény volt arra, hogy nyáron is club szintű túrákat szervezzünk. Egyértelmű volt az további út, szervezzünk kerékpár túrákat, hiszen a csapat nagy része a kerékpározás megszállottja. De nem ám olyan szokványosakat, hanem kerékpártúrákat kicsit Freeride Clubos kivitelben. A túrák remekül sikerültek, viszont egyre jobban vágytunk arra, hogy egy napalatt akár több hegyet is meghódítsunk, amellyhez kellett egy új eszköz, ami segít nekünk ezek megmászásában. Így jött létre az ötlet, hogy nyissunk egy e-bike kölcsönzőt és szervezzünk e-bike túrákat.

VAN SZÁMODRA EGY KIS MEGLEPETÉSÜNK!

10% kedvezményt adunk első bérlésedből!
Lépj velünk kapcsolatba
GYIK

Gyakori kérdések

Nem, viszont extra opcióként bérelhető.

A legkisebb e-bike S-es méret, amit 140cm-es magasságtól már lehet használni.

Normál használat mellett 4 órán át minimum bírni fogja, de nagyban függ a terep milyenségétől és a rásegítés mértékétől!

Norco és Voom e-bike, melyek kiválóan alkalmasak városi bringázásra, hegyi kalandokhoz vagy egy egész napos túrázásra is!

galéria

Képek